Nijmegen | Rosan wespenbestrijding, voor advies en bestrijding bij wespenoverlast !

Geschreven door
Detail wespennest April-Mei Detail wespennest April-Mei

 

U kunt voor het verwijderen van een wespennest in Nijmegen terecht bij Rosan ongediertebestrijding. 

Wij zijn een ongediertebestrijdingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen-bestrijden van wespen. Wij kunnen u dan ook van dienst zijn bij het verwijderen van een wespennest in de regio Nijmegen. Met het verwijderen van een wespennest in Nijmegen garanderen wij u dat u snel verlost bent van die vervelende wespenplaag. Dagelijks bestrijden wij in Nijmegen. (Wij werken alleen regionaal, hebben geen landelijke dekking.)

Wespennest eerste weken Wespennest eerste weken. 2024 is de ontwikkeling niet eerder als April begonnen.

 


Snel en vakkundig verwijderen van een wespennest in Nijmegen


Het verwijderen van een wespennest in Nijmegen bij uw huis of bedrijfspand doen wij zeer efficiënt. Nadat u bij ons een melding heeft gedaan van een wespennest, komen wij nog diezelfde dag bij u langs. Wij gaan dan gelijk aan de slag met het bestrijden (verwijderen) van het wespennest. Wij raden u aan om ons altijd in te schakelen voor het verwijderen van een wespennest in de regio Nijmegen. Het is namelijk levensgevaarlijk om dit zelf te doen. Meerdere wespensteken kunnen leiden tot een allergische reactie of pijnlijke steken. Bovendien loopt u het risico om op een verkeerde plaats gestoken te worden, zoals in uw gezicht. Voor uw eigen gezondheid is het daarom beter om Rosan ongedietebestrijding in te schakelen voor het efficiënt bestrijden van een wespennest in de regio Nijmegen.

Wespennest niet zichtbaar


Er vinden nooit demontagewerkzaamheden plaats voor een bestrijding! Als de wespen naar binnen kunnen, en in de ruimte daarachter een nest hebben kunnen wij ze bestrijden!

 

Hoog, met ladder of laag, wij helpen u graag


Standaard hebben wij een ladden bij ons voor de moeilijk bereikbare plaatsen. Dus er is altijd een oplossing voor de overlast die u hebt. Voor het gebruik van ladder rekenen wij geen extra kosten.

 


Contact

Wilt u meer weten over het laten verwijderen van een wespennest in Nijmegen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 024-8453888. Heeft u een andere vraag over onze service van het verwijderen van een wespennest in Nijmegen? Dan kunt u uw vraag ook stellen via whatsapp of mail naar   

 

Service in de volgende wijken:

  • Aldenhof, Altrade, Bijsterhuizen, Bottendaal, Brakkenstein, De Goffert, Galgenveld, Groenewoud, Grootstal, Hatert, Hatertse Hei, Hazenkamp, Hees, Hengstdal, Heseveld, Heyendaal, Hunnerberg, Kolping-buurt, Kwakkenberg, Landbouwbuurt, Lankforst, Leuvensbroek, Meijhorst, Neerbosch, Noordkanaalhaven, Oostkanaalhaven, Tolhuis, Waterkwartier, Weezenhof, Westkanaaldijk, Willemskwartier, Winkelsteeg, Wolfskuil, Zwanenveld, Nijmegen Noord.